Startpagina
Telecom
Catalogus telecom
Besparing vast
Datanetwerken
Handleidingen
Mobiel
Catalogus mobiel
Produkten navigatie
Abonnement  tarieven
Technologie
Besparing mobiel
IP telefonie
Netwerkeisen VOIP
Mogelijkheden
Informatie
Contact
Route
Mooistenummers.nl

 

 

Uw telecommunicatie partner

Uw betrouwbare partnerCommunicatie is de sleutel voor een efficiŽnte en rendabele bedrijfsvoering. Tellpro is uw deskundige partner op het gebied van telecommunicatie. Een sector waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en waar de vele technische begrippen voor onduidelijkheid kunnen zorgen. Tellpro heeft de kennis  in huis om de techniek in oplossingen voor uw onderneming te kunnen vertalen. Dit communiceren wij naar u op een heldere manier.

 

Kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit als uitgangspuntTellpro levert diensten en producten met een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om de hoogwaardige en betrouwbare bekabeling voor uw datanetwerk, of om de hardware waarop uw communicatiesystemen draaien. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

 

IP Telefonie oplossing

IP Telefonie oplossingTelefoneren met een zakenrelatie in AustraliŽ, met een klant in Frankrijk of een leverancier in China voor hetzelfde tarief per minuut als een telefoongesprek met uw relatie in Nederland. De technologie die dit mogelijk maakt heet voice over IP, oftewel voice over Internet, kortweg VoIP. Tellpro heeft zich al lange tijd op het samenvloeien van de twee werelden telefonie en internet voorbereid, Tellpro is daarom ook u juiste gesprekspartner in de oplossing die u zoekt in de wilde wereld van IP telefonie